دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری رویداد ملی سلامت، محیط زیست و پایداری به میزبانی اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران و با حضور نمایندگان سایر سازمان‌های متولی امر سلامت و محیط زیست کشور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی رویداد ملی سلامت، محیط زیست و پایداری دومین جلسه شورای سیاست گذاری این رویداد با میزبانی محمود اولیایی رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران برگزار شد. علاوه بر ایشان دکتر فرشید رضایی رئیس دفتر ارتقای سلامت وزارت بهداشت و رئیس شورای سیاست گذاری این رویداد و دکتر نسترن کشاورز رئیس کمیته علمی رویداد و جمعی از نمایندگان سایر سازمان‌های همکار حاضر بودند. از این بین می‌توان به حضور نمایندگانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت صمت، وزارت نیرو، وزارت جهاد، نمایندگان سایر کمیسیون‌های اتاف بازرگانی، فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی و اصحاب رسانه اشاره نمود.

رویداد سمپ پذیرای نظرات کارشناسی در تمامی حوزه‌ها است.

در ابتدای جلسه دکتر کشاورز گزارشی در خصوص نحوه شکل گیری کمیته‌های علمی محورهای هفتگانه رویداد سلامت، محیط زیست و پایداری ارائه نمودند. ایشان از نمایندگان سازمان‌های حاضر درخواست نمودند تا نقطه نظرات خود در خصوص ارکان رویداد را با بدنه کمیته علمی در میان بگذارند تا بتوان به هرچه جامع‌تر و کامل‌تر بودن این طرح یاری رساند. در ادامه نمایندگان حاضر نظرات مثبت و منفی خود در خصوص بخش‌های مختلف رویداد را بیان نموده و در عین حال از آمادگی کامل سازمان خود برای همکاری‌های بیشتر در آتی اطلاع دادند.

سلامت برای وزارت بهداشت موضوعی فانتزی نیست.

دکتر فرشید رضایی، ریاست شورای سیاست گذاری رویداد سلامت، محیط زیست و پایداری با بیان اینکه امروزه سلامت دیگری موضوعی فانتزی نیست و باید به آن در ابعاد بالاتر و پیچیده‌تری نسبت به سلامت انسان نگاه کرد تاکید نمود که وزارت بهداشت نظارت کاملی بر تشریفاتی نبودن این رویداد داشته و به دنبال آن است تا شرکت‌های حاضر از شانس یکسانی برای برتر بودن برخوردار باشند.

توسعه تولید مسئولانه باید در دستور کار قرار بگیرد.

همچنین دکتر محمود اولیایی نیز با اشاره به اهمیت امر مسئولیت پذیری اجتماعی در صنعت کشور بیان نمودند: توسعه پایدار از مسیر تولید مسئولانه می گذرد و فعالان اقتصادی باید تولید مسئولانه را یاد بگیرند.

رویداد سلامت، محیط زیست و پایداری به دنبال بهبود برند سلامت و محیط زیست ایران

سینا حاجی اسحق، دبیر اجرایی رویداد سمپ پس از بیان گزارش در خصوص نحوه عملکرد دبیرخانه رویداد، به این موضوع اشاره کرد که حضور شرکت‌ها و برندهای ایرانی در مجامع بین المللی باید صورت پذیرد و برگزاری چنین رویدادی در کنار جمع‌آوری دستاوردهای محیط زیست و سلامت بنگاه‌های ایرانی می تواند زمینه ساز جهانی کردن این دستاوردها باشد. این موضوع در کنار یادآوری کردن اهمیت سلامت و محیط زیست به فعالان اقتصادی می تواند به گسترش برند این شرکت‌ها نیز کمک کند.

 

رویداد ملی سلامت، محیط زیست و پایداری در اولین گام خود با جمع آوری دستاوردها و اقدامات شایان توجه شرکت‌های ایرانی مسیری طولانی را برای بهبود وضعیت سلامت و محیط زیست کشور را آغاز نموده است و امید است حضور تمامی سازمان‌های مسئول و شرکت‌های پیشرو سرعت حرکت در این مسیر به سمت اهداف نهایی را افزایش دهد.

سازمان‌های متقاضی حضور می توانند از طریق تماس با دبیرخانه اطلاعات لازم در این خصوص را کسب نمایند.